Pensiunea Ecologica “Fata verde”

Soldanesti

Prezentare

ID Proprietate: IMK19929
  • IMK19929
  • ID Proprietate
  • Pensiune, Spatiu Comercial
  • Tip Proprietate

Descriere

Pensiunea Ecologica “Fata verde”

Pensiunea Ecologica “Fata verde” – Situata intr-o zona linistita, neatinsa de agitatia citadina,  Soldanesti, judetul Botosani, reprezinta o perfecta oaza de relaxare, in care comfortul se imbina cu traditia si atmosfera rustica, pentru a oferi vizitatorilor o experienta unica, pe care omul modern a dat-o uitarii.

Va invitam sa gustati simplitatea fireasca a vietii direct din sanul naturii. Pensiunea este inconjurata de o imensa curte verde, cu o multime de copaci fructiferi, doua terase de pe care se poate admira frumusetea privelistii, un foisor perfect pentru serile tarzii, in care doar murmurul difuz al greierilor si chitara se mai aud. In rest, liniste deplina…

Pensiunea dispune de 10 camere duble,3 camere de 3 persoane si 3 de 4 persoane,decorate in stil rustic, cu elemente traditionale din zona Moldovei (covor, tablouri, obiecte decorative din ceramica, ulcele). Fiecare camera are baie proprie, o parte din ele televizor si o vedere unica spre un colt al naturii. De asemenea, o sala de conferinta cu capacitate de 78 de locuri cu proiectie ,va fi disponibila pentru sedinte/ intruniri si cursuri. Parterul este dominat de o sala de petreceri cu capacitate de 200 de locuri, care serveste si ca restaurant cu bar si scena pentru evenimente (cu echipament de sonorizare ).

Pentru o experienta cu totul autentica, crama cu capacitate de 60 de persoane, situata chiar sub foisor, este disponibila. Pe langa sala de mese cele doua separee decorate in stil taranesc, respectiv boieresc sunt ideale pentru petreceri private, in grupuri mici.

Acasa

Etapele unei vanzarii

Documente necesare vanzarii unui imobil

Selecteaza direct de pe harta ofertele in functie de zona

Urmareste-ne pe Facebook!

Detalii

  • ID Proprietate: IMK19929
  • Tip Proprietate: Pensiune, Spatiu Comercial
  • Status Proprietate: De vanzare

Proprietăți similare

Ofertele prezentate pe site, sunt discutate/verificate in prealabil cu proprietarii lor care si-au dat acordul expres pentru a fi publicate, si pot suferi modificari in functie de cerintele acestora! Agentia noastra nu are nici o responsabilitate pentru acest lucru!

Compară oferte

Comparaţie
Daniel
  • Daniel