Agentia Imobiliara Intermarket Botosani

Agentia Imobiliara Intermarket – este membru al Comunitatii Profesionistilor in Imobiliare Comunitatea profesionistilor in Imobiliare , si al Asociatiei Europene a Profesionistilor in Imobiliare Asociatia Europeana a Profesionistilor in Imobiliare , si isi desfasoara activitatea in Judetul Botosani.

Agentia Intermarket ofera servicii de consultanta si intermediere imobiliara profesionala , activitatea noastra fiind concentrata spre rezultat.  

In cele ce urmeaza vom incerca sa raspundem unor intrebari ce pot aparea in mintea potentialilor nostri clienti.

De ce sa apelez la o agentie imobiliara? de ce sa apelez la serviciile Agentiei Intermarket?

Sunt multiple motive pentru care cineva ar apela la serviciile agentiei noastre ….

 • In primul rand pentru ca trebuie sa vinzi – Nu vrei sa pierzi timp promovand o proprietate care este usor trecuta cu vederea de cumparatori si astfel sa pierzi bani si timp.
 • Agentia Intermarket ofera consultanta profesionala , atat inainte cat si dupa semnarea contractului de colaborare. Dumneavoastra ca si proprietar veti cunoaste piata imobiliara precum si conditiile care determina tranzactionarea proprietatii dumneavoastra.
 • Pe baza consultantei de care beneficiati, veti putea lua decizii in cunostinta de cauza, bazate pe date concrete si mai putin pe zvonuri neargumentate, asa incat sa obtineti ceea ce va doriti.
 • Vom stabili care sunt asteptarile dumneavoastra si intocmim planul de actiune personalizat pe baza caruia obtinem intotdeauna rezultatele dorite. Veti cunoaste atat ceea ce trebuie facut cat si ce NU trebuie facut.
 • Agentia Intermarket ofera un pachet complet de promovare imobiliara – si include fotografii profesionale, video, tur virtual, bannere , etc…
 • Oferta dumneavoastra beneficiaza de o expunere masiva pe toate platformele de interes. Proprietatea va fi vazuta de un numar maxim de potentiali clienti.
 • Nu aveti costuri ascunse iar comisionul agentiei corespunde calitatii serviciilor prestate.
 • Cunoastem piata locala, tendintele momentului si avem experienta ce ne permite sa ducem tranzactia la final.
 • Timpul de decizie se scurteaza – in momentul in care cumparatorii intalnesc un agent profesionist. Asta inseamna rezultate mai rapide pentru dumneavoastra.
 • Costurile de administrare a proprietatii scad, deoarece calificam foarte bine potentialii chiriasicresc sansele ca perioada de inchiriere sa fie prelungita ulterior!
 • Beneficiati de toata atentia si respectul nostru, procesul de tranzactionare va fi clar si simplu, fiind exclusa orice experienta negativa.

Daca cele expuse anterior corespund asteptarilor si dorintele dumneavoastra, atunci va asteptam sa ne contactati la nr de telefon 0741.966.318. pentru o consultatie si pentru a va prezenta oferta noastra.

Compară oferte

Comparaţie