Apartament cu 2 camere Costa del Sol

Prezentare

Descriere

Apartament cu 2 camere Costa del Sol

Spectaculos la primul etaj, cu orientare sudică, 2 dormitoare, 2 băi, 117m2 construit, la doar 5 minute de mers pe jos de plajă, 20 de minute de mers pe jos până la Puerto Banus, 2 minute de mers pe jos până la supermarket și faimosul Hotel Puente Romano și Nobu sunt, de asemenea, la doar 8 minute de mers pe jos.
Apartamentul are o terasa privata de marime mare si este situat intr-un complex inchis cu paza 24 de ore. Zonele de agrement comune sunt excelente pentru relaxare, deoarece constau dintr-o piscină magnifică de tip lagună, grădini colorate îngrijite, o sală de sport și o saună într-un mediu foarte liniștit.
Dispune de asemenea de parcare pentru oaspeti precum si de o parcare subterana privata inclusa in pret.
Intr-o locatie de invidiat, apartamentul este perfect pentru cupluri, familii iubitoare de soare. Pentru achizitia acestui apartament , viitorul proprietar va achita suma de 345.000 € plus taxe. Relatii la nr 0741.966.318.

  • Locatia – Marbella , Spania
  • Suprafata 117 mp
  • Etajul 1
  • 2 bai
  • Parcare plus parcare pentru oaspeti

Acasa

Etapele unei vanzarii

Documente necesare vanzarii unui imobil

Selecteaza direct de pe harta ofertele in functie de zona

Urmareste-ne pe Facebook!

Detalii

Proprietăți similare

Ofertele prezentate pe site, sunt discutate/verificate in prealabil cu proprietarii lor care si-au dat acordul expres pentru a fi publicate, si pot suferi modificari in functie de cerintele acestora! Agentia noastra nu are nici o responsabilitate pentru acest lucru!

Compară oferte

Comparaţie
Daniel
  • Daniel